ЗА НАС

 

РЕА ТЕХ ЕООД е директен вносител с дългогодишен опит в доставките на:

Стоманени въжета | Консумативи за дърводобив | Вериги за горски трактори, камиони, джипове

Техника за ски курорти | Вериги за снегоутъпкващи машини, въжета, лифтови резервни части

Оборудване за ски сервиз | Ръчни инструменти, менгемета, електроуреди, вакси

.

Фирмата е създадена преди повече от 20 години. В началото основна дейност е вносът на въжета за строителни кранове, инсталации за изкуствен сняг в зимни курорти, въжета, резервни части за лифтови съоръжения. През 2008 е регистрирано дружеството РЕА ТЕХ ЕООД. Разширяват се доставките на специализирана техника. На склад вече се поддържат най-често използваните въжета и консумативи за строителна и горска механизация.

Нашите партньори са утвърдени производители: от Германия, Италия, Финландия, Франция, Швейцария, Белгия, Словения, Австрия, Швеция, Чехия, Полша и Словакия. РЕА ТЕХ е оторизиран вносител за България и Балканския регион на вериги за снегоутъпкващи машини от производител HANS HALL Германия. РЕА ТЕХ е официален представител на OFA - финландска фирма, специализирана в изработката на вериги за горски трактори, камиони, високопроходими джипове и ATV.

 

ДОСТАВЯМЕ

КРАНОВИ ВЪЖЕТА

за всички видове КРАНОВЕ - за кулокранове с долно въртене Liebherr, Potain и Comansa, мобилни кранове, портални кранове в халета, кранове в металургични цехове, пристанищни кранове.

СПЕЦИАЛНИ ВЪЖЕТА